IMG 2841 MabelBohms
Ontdek de kracht van onze Slimme werkplek

Concentreer je op de core business van je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat de Slimme werkplek altijd vlekkeloos draait. Efficiëntie, zekerheid en inzicht in één, afgestemd op jouw behoeften. Een heldere route naar een productieve werkomgeving. Uiteraard blijft het Infict-team beschikbaar voor persoonlijk advies, want onze persoonlijke werkwijze verandert niet. Wij staan altijd voor je klaar.

Voordelen van een slimme werkplek:
  • Verhoogde efficiëntie en productiviteit
  • Sterke beveiliging en compliance
  • Eenvoudige schaalbaarheid
IMG 7552 MabelBohms

Zorgeloos aan het werk

Met de Slimme werkplek van Infict ben je verzekerd van constante dienstverlening. Concentreer je op de core business van je bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat de Slimme werkplek altijd vlekkeloos draait volgens afspraak. Dit betekent dat je niet alleen helderheid hebt over wat je kunt verwachten, maar ook de vrijheid om je te focussen op groei en succes, zonder zorgen over de technische aspecten van je werkplek.

Afgestemd op jouw organisatie en ICT-behoefte

De Slimme werkplek is interessant voor grote, middelgrote en kleine organisaties. We bieden verschillende slimme opties, online en moderne werkplekken, met elk hun eigen opties. De opties variëren onder andere in frequentie van ondersteuning, soort werkplekbeheer, type licenties en nog veel meer. Kortom, diverse mogelijkheden die perfect aansluiten bij jouw ICT-behoefte.

De Online werkplek:
Jouw digitale kantoor in de cloud

Een online werkplek is jouw digitale kantoor in de cloud. Hier benader je eenvoudig en veilig al je benodigde services en applicaties. Stel je voor: je desktop, maar dan volledig toegankelijk via de cloud. Dit betekent dat je vanaf elke locatie toegang hebt tot je werk, zolang je maar verbinding met het internet hebt. De online werkplek is ideaal voor de flexibele professional die niet gebonden wil zijn aan een fysieke locatie en die maximale mobiliteit en toegankelijkheid waardeert.

De Moderne Werkplek:
Het beste van twee werelden

Een moderne werkplek combineert het beste van twee werelden. Het is jouw fysieke werkplek, verrijkt met een scala aan online services. Deze omvatten geavanceerde beveiligingsopties, tools voor samenwerking en bestandsbeheer, en Mobile Device Management. Deze werkplek is perfect voor degenen die de stabiliteit van een fysieke werkplek willen, maar ook de voordelen van naadloze integratie met online diensten om efficiëntie en samenwerking te bevorderen.

In 4 stappen
altijd en overal kunnen werken

De overstap naar onze Slimme werkplek is simpel. We beginnen met het begrijpen van je huidige situatie en je toekomstdoelen. Ons team staat paraat voor persoonlijk advies. Eenvoudig én doeltreffend.

Stap 1

Huidige situatie in kaart brengen

We analyseren je huidige werkomgeving.

Stap 2

Gezamenlijk wensen in kaart brengen

Samen kijken we naar de toekomst: waar wil je naartoe?

Stap 3

Gereedmaken van het pakket

Een goede voorbereiding voor een vlotte implementatie.

Stap 4

Live! Altijd en overal aan de slag

Ervaar zelf de productiviteit van onze Slimme werkplek.

Stap 1

Huidige situatie in kaart brengen

Benieuwd hoe we jouw werkplek(ken) kunnen optimaliseren? Zet hier de eerste stap en ontdek hoe wij je direct kunnen ondersteunen.

Vul het formulier in zodat wij alvast de benodigde info hebben om jouw situatie in kaart te brengen. Ben je er klaar voor? 

Hoe moet de werkplek er uit zien?
Hoeveel medewerkers hebben een werkplek nodig?

Schoon Westland

Moderne Werkplek: de ideale oplossing voor Schoon Westland

Schoon Westland had behoefte aan een omgeving waarin niet iedere medewerker een eigen computer nodig heeft, maar wel een persoonlijke inlog. De oplossing vonden ze in de Moderne Werkplek van Infict, een perfecte combinatie van fysieke stabiliteit en online flexibiliteit.

IMG 5787 MabelBohms
Meewerken aan te gekke cases?

Kom ons team versterken.

25+

Jaar ervaring

200+

Tevreden klanten

70+

Steden actief

Vragen? Wij helpen je graag verder!

0174 - 237 535
Biedt Infict verschillende pakketten voor de Online en Moderne werkplek?

Ja, bij Infict maken we elk pakket op maat om perfect aan te sluiten bij jouw specifieke wensen en werksituatie. Dit zorgt ervoor dat je altijd een oplossing hebt die past bij jouw behoeften zonder dat je te veel betaalt. Na het invullen van het formulier bij stap 1 nemen wij zorgvuldig alle verschillende pakketten samen met je door.

Is de slimme werkplek alleen beschikbaar voor Windows gebruikers?

Nee, de Slimme werkplek van Infict is niet exclusief gebonden aan Windows. We bieden ook ondersteuning voor gebruikers van Mac-systemen. Onze pakketten zijn ontworpen om flexibel en inclusief te zijn, waardoor ze geschikt zijn voor diverse besturingssystemen.

Hoeveel gebruikers zijn er minimaal nodig om een Slimme werkplek van Infict te gebruiken?

Bij Infict hebben we oplossingen die geschikt zijn voor elke organisatiegrootte, of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf bent. De door ons ontworpen pakketten zijn al beschikbaar vanaf 5 gebruikers. Deze pakketten zijn ideaal voor teams die op zoek zijn naar een gestroomlijnde, efficiënte en samenhangende werkplekervaring. Ongeacht het aantal gebruikers, wij zorgen ervoor dat iedereen de juiste tools en ondersteuning krijgt voor hun werkzaamheden.

02 Infict Smiley   RGB  ict met impact web