IMG 2719 MabelBohms
Samen groeien met consultants van Infict

Met onze consultancy gaan we verder dan de gebruikelijke ICT-oplossingen. Onze consultants, die experts zijn in hun vakgebied, bieden meer dan alleen waardevolle ondersteuning aan onze klanten; ze blijven van begin tot eind betrokken bij zowel de klant als de opdracht. Vaak leveren zij advies of begeleiding bij diverse implementatietrajecten. Daarnaast detacheren we ook ICT-professionals om extra werklast op te vangen of om projecten effectief te leiden. Op deze manier bieden we betrouwbare en flexibele ondersteuning aan bedrijven die streven naar groei en efficiëntie.

Voordelen van een professional op locatie:
  • Expertise in-house
  • Flexibele ondersteuning
  • Doelgerichte oplossingen
IMG 7580 MabelBohms

Talentvolle specialisten voor essentiële bedrijfsrollen

Maak slim gebruik van de kennis van onze specialisten, voor verschillende soorten projecten of een langdurige samenwerking. We hebben expertise beschikbaar voor onder andere de volgende rollen:

  • Helpdeskmedewerker
  • Systeembeheerder
  • Cloud engineer
  • IT management

Jouw toekomst als specialist bij Infict

Ben jij gespecialiseerd in Serverbeheer, Microsoft 365, Firewalls, Telefonie, Netwerk of Security? En wil je aan de slag bij uitdagende projecten bij het netwerk van Infict? Word lid van ons consultancy-netwerk en geef je carrière een boost. Wij bieden een ondersteunend team en groeikansen. Neem vandaag nog contact op.

IMG 2928 MabelBohms bewerkt
Zwijsen

Een succesvolle IT-ontvlechting bij Zwijsen

De IT-ontvlechting bij Zwijsen omvatte drie cruciale onderdelen: infrastructuur, tenant-migratie en moderne werkplek. We hebben in dit project diverse rollen op ons genomen, waaronder die van consultant, cloud engineer en gedetacheerde servicedesk medewerker.

IMG 7681 MabelBohms bewerkt
25+

Jaar ervaring

200+

Tevreden klanten

70+

Steden actief

Vragen? Wij helpen je graag verder!

0174 - 237 535
Wat doet een consultant van Infict?

Een consultant bij Infict is een expert op het gebied van ICT die gespecialiseerd is in het bieden van deskundig advies en begeleiding bij diverse IT-projecten en -processen. Onze consultants zijn betrokken van begin tot eind bij de opdracht, en hun rol omvat onder andere het analyseren van behoeften, het ontwerpen van oplossingen, het ondersteunen bij de implementatie, en het bieden van doorlopende ondersteuning en advies om de bedrijfsdoelen van de klant te bereiken.

Kan ik voor een korte tijd ondersteuning krijgen?

Als je tijdelijke ondersteuning nodig hebt, biedt Infict detacheringsdiensten waarbij we gespecialiseerde ICT-professionals ter beschikking stellen om je bestaande team te versterken. Deze dienst is ideaal voor het opvangen van extra werklast, het invullen van tijdelijke vacatures, of het leiden van specifieke projecten. Onze consultants of gedetacheerde professionals zijn flexibel inzetbaar voor zowel korte als langdurige periodes, en brengen hun expertise en ervaring mee om jouw team effectief te ondersteunen.

Hoe werkt detachering bij Infict?

Detachering bij Infict verloopt via een gestructureerd proces. Eerst achterhalen we de specifieke behoeften en doelstellingen van je organisatie. Op basis daarvan selecteren we de juiste specialisten uit ons netwerk van professionals. Deze specialisten worden dan ingezet bij jouw organisatie om specifieke taken uit te voeren of om deel uit te maken van je team voor de duur van het project of de opdracht. We blijven gedurende het hele traject in contact met zowel de klant als de specialist om ervoor te zorgen dat de samenwerking soepel verloopt en de gestelde doelen worden behaald.

02 Infict Smiley   RGB  ict met impact web