IMG 7758 MabelBohms
Ontwikkel je talent bij Infict

Bij Infict draait werken om meer dan alleen taken volbrengen. Ontdek je groeikansen in een prettige werkomgeving en een loyaal team met veel expertise. Samen bieden we de beste service aan een geweldige klantenkring. Bij Infict is ICT meer dan technologie; het gaat over mensen en teamwerk.

IMG 7857 MabelBohms

Kies voor familiewaarden, toewijding en duurzame groei

Sinds 2013 vormt Infict een hecht team dat gedreven is door toewijding en gedeelde kennis. Ons groeiende bedrijf is ambitieus en hanteert een duurzaam groeimodel, waarbij we begrijpen dat ICT meer is dan technologie. Het gaat om het creëren van oplossingen die passen bij onze klanten, in een warme en vertrouwde omgeving.

IMG 1522 MabelBohms bewerkt
IMG 7758 MabelBohms
IMG 7816 MabelBohms
IMG 5975 MabelBohms
IMG 2719 MabelBohms

Kom ook werken bij Infict

Bekijk hier onze openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur een open sollicitatie. Wie weet kunnen we toch iets voor elkaar betekenen.

IMG 8024 MabelBohms bewerkt

Mijn keuze voor Infict

“In 2021 ben ik in het bedrijf gestapt, om samen Infict verder te laten groeien. We bouwen aan een bedrijf dat niet alleen in omvang groeit, maar ook in klantrelaties en ICT-partnerschap. Naast hard werken, hebben we ook veel plezier met elkaar. Ik ga elke dag met een glimlach naar mijn werk!”

- Jesse, Operations Manager

Vragen? Wij helpen je graag verder!

0174 - 237 535
02 Infict Smiley   RGB  ict met impact web