IMG 5565 MabelBohms
Infict in de praktijk

Ontdek hoe Infict bedrijven helpt groeien met consultancy en ICT-oplossingen. Duik in onze klantcases voor inspiratie en bewezen successen.

Mee werken aan te gekke cases?
Meewerken aan te gekke cases?

Kom ons team versterken.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

0174 - 237 535
Wat doet een consultant van Infict?

Een consultant bij Infict is een expert op het gebied van ICT die gespecialiseerd is in het bieden van deskundig advies en begeleiding bij diverse IT-projecten en -processen. Onze consultants zijn betrokken van begin tot eind bij de opdracht, en hun rol omvat onder andere het analyseren van behoeften, het ontwerpen van oplossingen, het ondersteunen bij de implementatie, en het bieden van doorlopende ondersteuning en advies om de bedrijfsdoelen van de klant te bereiken.

Kan ik voor een korte tijd ondersteuning krijgen?

Als je tijdelijke ondersteuning nodig hebt, biedt Infict detacheringsdiensten waarbij we gespecialiseerde ICT-professionals ter beschikking stellen om je bestaande team te versterken. Deze dienst is ideaal voor het opvangen van extra werklast, het invullen van tijdelijke vacatures, of het leiden van specifieke projecten. Onze consultants of gedetacheerde professionals zijn flexibel inzetbaar voor zowel korte als langdurige periodes, en brengen hun expertise en ervaring mee om jouw team effectief te ondersteunen.

Hoe werkt detachering bij Infict?

Detachering bij Infict verloopt via een gestructureerd proces. Eerst achterhalen we de specifieke behoeften en doelstellingen van je organisatie. Op basis daarvan selecteren we de juiste specialisten uit ons netwerk van professionals. Deze specialisten worden dan ingezet bij jouw organisatie om specifieke taken uit te voeren of om deel uit te maken van je team voor de duur van het project of de opdracht. We blijven gedurende het hele traject in contact met zowel de klant als de specialist om ervoor te zorgen dat de samenwerking soepel verloopt en de gestelde doelen worden behaald.

02 Infict Smiley   RGB  ict met impact web