IMG 5535 MabelBohms
Betrouwbare en ervaren partner in ICT

Al sinds 2013 zijn wij dé betrouwbare ICT-partner voor het bedrijfsleven. Bij Infict is ICT meer dan technologie; het draait om het bieden van de juiste oplossingen door te begrijpen wat er speelt in jouw bedrijf.

IMG 7681 MabelBohms bewerkt

Luisteren en leveren: ICT op maat

Infict begrijpt de unieke behoeften van elke klant. Door goed te luisteren bieden wij ICT-diensten die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Wij maken ICT persoonlijk

Ons groeiende klantenbestand sinds 2013 getuigt van lange, sterke relaties. Eenmaal klant, altijd klant; we koesteren deze banden. Klanttevredenheid is niet alleen ons doel, het is onze belofte. Kwaliteit staat centraal in onze werkwijze. Professioneel én persoonlijk, omdat we geloven dat ware hulp begint met echt begrijpen. Bij Infict zijn we trots op onze toewijding aan zowel kwaliteit als het opbouwen van duurzame relaties.

IMG 7758 MabelBohms
25+

jaar ervaring

200+

tevreden klanten

70+

steden actief

Met ons kun je praten

Leer het Infict-team kennen. Ons hardwerkende, toegewijde team staat klaar voor elkaar en voor jou. We delen kennis en creëren samen de beste oplossingen. Familiewaarden en een warme, vertrouwde omgeving vormen de basis van onze organisatie.

IMG 1429 MabelBohms

Michel

Directeur

IMG 8042 MabelBohms

Remy

Directeur

IMG 2672 MabelBohms

Jesse

Operations Manager

IMG 1285 MabelBohms

Junior

Helpdesk

Werken bij team

Robin

Systeembeheerder

IMG 1280 MabelBohms

Vito

Customer Journey

IMG 2679 MabelBohms

Lichelle

Administratie

Schoon Westland

Moderne Werkplek: de ideale oplossing voor Schoon Westland

Schoon Westland had behoefte aan een omgeving waarin niet iedere medewerker een eigen computer nodig heeft, maar wel een persoonlijke inlog. De oplossing vonden ze in de Moderne Werkplek van Infict, een perfecte combinatie van fysieke stabiliteit en online flexibiliteit.

IMG 5787 MabelBohms
Meewerken aan te gekke cases?

Kom ons team versterken.

Duik dieper in de wereld van Infict

Op onze blogpagina delen we kennis, praktische tips en oplossingen. Toegankelijk geschreven voor ondernemers die écht verder willen komen.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

0174 - 237 535
02 Infict Smiley   RGB  ict met impact web