IMG 5949 MabelBohms
De man achter onze visie: Michel

Vandaag zetten we Michel in het zonnetje, de oprichter van ons bedrijf. Met ruim 25 jaar ervaring in de ICT is hij een expert op zijn vakgebied en weet hij als geen ander hoe hij de wensen van de klant kan omzetten in gewaardeerde oplossingen. Zijn passie voor technologie is aanstekelijk en zijn toewijding aan het vak is ongeëvenaard.

Ontdek waarom Michel zo'n onmisbare schakel is binnen ons bedrijf!

Als je het hebt over Infict, kun je niet om Michel heen. Hij is niet alleen de oprichter van het bedrijf, maar ook de man achter de visie en de drijvende kracht achter het succes. Michel heeft meer dan 25 jaar ervaring in de ICT en heeft in die tijd een schat aan kennis en expertise opgebouwd. Als het gaat om technologie, weet hij waar hij over praat.

Maar wat Michel echt onderscheidt van anderen, is zijn ongeëvenaarde toewijding aan het vak. Hij heeft een passie voor technologie die aanstekelijk werkt en hij streeft er altijd naar om de best mogelijke oplossingen te bieden voor zijn klanten. Hij is altijd bereid om de wensen van de klant met beide handen aan te pakken en zich volledig in te zetten om deze wensen om te zetten in hoogwaardige ICT-oplossingen.

Maar Michel is meer dan alleen een expert op het gebied van ICT. Hij is ook een echte visionair en een geboren leider. Hij heeft de visie van Infict gecreëerd en heeft deze tot leven gebracht door een team van ervaren professionals om zich heen te verzamelen. Het is zijn leiderschap en visie die ervoor zorgen dat Infict keer op keer hoogwaardige oplossingen kan bieden aan haar klanten.

Als je Michel beter leert kennen, zul je merken dat hij niet alleen een deskundige is op zijn vakgebied, maar ook een warme persoonlijkheid heeft. Hij hecht veel waarde aan openheid, eerlijkheid en integriteit, waarden die ook centraal staan binnen Infict. Michel is een echte inspiratiebron voor zijn team en zijn klanten en zijn inzet en passie voor het vak zijn onmisbaar voor het succes van Infict.

Kortom, Michel is de man achter de visie van Infict en een onmisbare schakel binnen het bedrijf. Zijn toewijding, expertise en visie hebben ervoor gezorgd dat Infict is uitgegroeid tot het succesvolle bedrijf dat het nu is. Als je op zoek bent naar een partner die zich volledig inzet voor het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen met een persoonlijke touch, dan ben je bij Michel en Infict aan het juiste adres.

Lees andere artikelen

02 Infict Smiley   RGB  ict met impact web