IMG 5535 MabelBohms
Een Nieuwe Look, Dezelfde Vertrouwde Waarden

Een leuk moment voor Infict: de onthulling van onze nieuwe huisstijl. Sinds we in 2013 onze deuren openden, hebben we ons onderscheiden als jouw betrouwbare ICT-partner. Onze passie voor ICT gaat verder dan alleen technologie; het draait om het bieden van de juiste oplossingen door echt te begrijpen wat er binnen jouw bedrijf speelt. Terwijl we deze frisse wind door onze visuele identiteit laten waaien, blijven onze kernwaarden stevig geworteld.

Maar wat betekend de nieuwe slogan?

ICT met impact

Met "ict met impact" willen we benadrukken wat Infict altijd heeft nagestreefd: het creëren van significante, positieve veranderingen voor jouw bedrijf door middel van onze ICT-oplossingen. Deze slogan vangt onze essentie; het bieden van diensten die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen aan jouw bedrijfsvoering. Het gaat over het bouwen van sterke, duurzame relaties met onze klanten, het begrijpen van jouw behoeften, en het aanbieden van oplossingen die echt een verschil maken.

De ICT-Stempel van Infict  

Onze vernieuwde identiteit en toewijding aan "ict met impact" worden versterkt door onze ICT-stempel: integratie, inspiratie, innovatie. Deze drie pijlers vormen de kern van onze aanpak en dienstverlening. Integratie staat voor het naadloos samenbrengen van technologieën en processen binnen jouw bedrijf, om zo efficiëntie te bevorderen. Inspiratie halen we uit de laatste trends en ontwikkelingen, maar ook uit jouw uitdagingen en successen. Dit stelt ons in staat om creatieve en vooruitstrevende oplossingen te bieden die echt een verschil maken. Innovatie is de drijfveer achter alles wat we doen; het zoeken naar nieuwe manieren om technologie te gebruiken en te implementeren, zodat we jouw bedrijf niet alleen vandaag maar ook in de toekomst kunnen ondersteunen. 02 Infict Smiley   RGB  ict met impact web

Maar wat betekent "ict met impact" eigenlijk voor jou? Bezoek onze website of neem contact met ons op, en laten we samen bekijken hoe we jouw bedrijf toekomstbestendig kunnen maken. Samen maken we het verschil.

Lees andere artikelen

02 Infict Smiley   RGB  ict met impact web