Moderne Werkplek: de ideale oplossing voor Schoon Westland
Schoon Westland

Schoon Westland, onder leiding van Raymond, had behoefte aan een flexibele en efficiënte ICT-oplossing. Ze wilden een omgeving waarin niet iedere medewerker een eigen computer nodig heeft, maar wel een persoonlijke inlog. De oplossing vonden ze in de Moderne Werkplek van Infict, een perfecte combinatie van fysieke stabiliteit en online flexibiliteit.

IMG 5721 MabelBohms

De kracht van de Moderne Werkplek

De Moderne Werkplek bij Schoon Westland combineert het fysieke met het digitale. Het biedt medewerkers niet alleen een vertrouwde fysieke werkruimte, maar ook toegang tot een reeks online diensten die samenwerking en efficiëntie bevorderen. Deze integratie maakt het mogelijk voor medewerkers om vanuit verschillende locaties te werken, zowel op kantoor als thuis, met alle benodigde tools binnen handbereik.

Een naadloze en veilige ervaring

Bij Infict zorgen we voor een naadloze en veilige ervaring binnen de Moderne Werkplek van Schoon Westland. Door geavanceerde beveiligingsopties en Mobile Device Management kunnen werknemers efficiënt en veilig werken, ongeacht hun locatie. Deze benadering garandeert dat zowel de stabiliteit van hun fysieke werkplek als de flexibiliteit en toegankelijkheid van online diensten optimaal worden benut.

Samen naar de toekomst

Met de Moderne Werkplek van Infict heeft Schoon Westland een belangrijke stap gezet richting een flexibele en efficiënte toekomst. Deze samenwerking toont aan hoe de juiste technologische oplossingen kunnen leiden tot een verbeterde werkomgeving, waarbij de wensen en behoeften van de klant altijd voorop staan. Schoon Westland is nu perfect uitgerust om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, met de zekerheid van een solide ICT-partner aan hun zijde.

Bekijk andere cases