Zorgeloze ICT-omgeving voor Studio 0174
Studio 0174

Geen zorgen maken over ICT, dat is de wens van het creatieve reclamebureau Studio 0174. Wij fungeren dan ook als verlengstuk van het team om alle ICT gerelateerde zaken te regelen. Dat doen we al enkele jaren met veel plezier.

IMG 5667 MabelBohms

Service desk

Als externe service desk staan we paraat voor Studio 0174. Of het nu gaat om hardware bestellingen, systeembeheer of eenvoudige servicedesk-vragen, we zijn er om hun ICT-proces soepel te laten verlopen. We begrijpen dat voor Studio 0174 eenvoud de sleutel is en daarom richten we onze diensten op hun specifieke behoeften.

MS 365 omgeving

Onze rol bij Studio 0174 omvat ook het beheer van hun MS 365-omgeving. Hoewel hun wensen en beveiligingseisen bescheiden zijn, nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. We zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort, zonder gedoe. Voor Studio 0174 betekent dit gewoonweg: het draait naar wens en het is veilig.

Back-up, beveiliging en meer

Studio 0174 hoeft niet wakker te liggen van back-ups, beveiliging of andere ICT-zaken. Dat regelen wij. Van A tot Z. Zo kunnen zij gewoon doen waar ze goed in zijn: creatief zijn. Wij handelen de rest af.

Bekijk andere cases