Online werkplekken bij Transport People (TPP)
Transport People

In 2019 gingen we de samenwerking aan met Transport People (TPP), een uitzendbureau gespecialiseerd in transport en logistiek. De behoefte was duidelijk: een moderne, schaalbare online omgeving. Wat begon met 4 gebruikers is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot meer dan 55 gebruikers, een bewijs van de indrukwekkende schaalbaarheid van de online werkplek.

IMG 5906 MabelBohms

We implementeerden de online werkplekken voor TPP en introduceerden ook een uitgebreid systeem van Microsoft Intune en Mobile Device Management. Dit stelt ons in staat om op afstand laptops te beheren en beveiligen, waardoor een veilige verbinding met de online werkomgeving mogelijk werd. Het resultaat was een geoptimaliseerde, moderne werkplek die flexibel kon meegroeien met de groei van TPP.

Indrukwekkende schaalbaarheid

De schaalbaarheid van het systeem is de afgelopen jaren duidelijk tot uiting gekomen, met een groei van 4 naar meer dan 55 gebruikers. De agile virtual desktop-technologie maakte het mogelijk om moeiteloos nieuwe gebruikers en afdelingen toe te voegen, wat resulteert in een soepele en efficiënte werkomgeving.

Nauwe samenwerking

De dagelijkse samenwerking tussen Infict en TPP gaat verder dan het leveren van slimme werkplekken. Als de service desk voor Transport People staan we dagelijks in direct contact met gebruikers. We bieden ondersteuning, lossen problemen op en zorgen ervoor dat het systeem soepel draait. Daarnaast verzorgen we on- en off-boarding, waarbij we nieuwe apparatuur voorbereiden en naar TPP sturen, klaar voor direct gebruik. Maandelijks voeren we een security baseline uit om ervoor te zorgen dat de systemen voldoen aan de laatste beveiligingseisen. Deze proactieve aanpak garandeert niet alleen een veilige werkomgeving, maar stelt ons ook in staat om snel uit te breiden wanneer dat nodig is. 

Dennis de Klein, mede eigenaar van TPP, was al een tevreden klant van Infict en bracht het bedrijf onder de aandacht van TPP. De overstap naar Infict werd gedreven door de behoefte aan een beter product, maar ook door de goede naam en mond-tot-mondreclame in het Westland. TPP koos voor een online werkomgeving vanwege het centrale beheer en de overal toegankelijke mogelijkheden, essentieel voor een uitzendbureau met een snelgroeiende behoefte aan flexibiliteit.

Bekijk andere cases